SKAL DU LEIE BIL, ELLER KJØPE BIL ?

Mange lurer på om det vil lønne seg å kjøpe bil, eller leie bil. Det er ikke noe enkelt regnestykke. Da sier vi at det må være mulig å velge en mellomløsning.

Du taper ingenting på å snakke med oss.

 

Vi har utviklet flere mellomløsninger som kan passe dere som er ofte i Spania, eller som eier eiendom i Spania.

 

  1. Passer best for de som eier bolig og skal være her deler av året. Du kan kjøpe din egen bil, og bruke vår forsikring. Du disponerer da bilen i alle dine ferier. Tiden du ikke er her, leies bilen bort til ferierende. Leien fordeles da mellom deg og oss etter en forhåndsbestemt avtale. I mange tilfeller, kan bilen nå bli et positivt regnestykke. Du kan tjene penger på privatbilen din. Du slipper å tenke på reperasjoner, skatt, forsikring, parkering etc.....
  2. Passer best for deg som skal være inntil 1 år.  Du kjøper din bil i samarbeid med oss. En bil som passer i porteføljen vår. Du har bilen hver dag selv, og følger den opp selv gjennom tiden du har den. I ferier( når du er bortreist, så leier vi den bort og deler leien etter tidligere bestemt andel) Når du flytter hjem igjen til Norge, så kjøper vi bilen av deg til en forhåndsavtalt pris.
  3. Du kjøper en bil av oss gjennom å leie den til en avtalt sum pr mnd. Når nedbetalt, er bilen din. RENT TO BUY LØSNING.
  4. 50/50 løsning. Vi spleiser på en bil, og disponerer den 50/50.

 

Vi kan skreddersy en løsning som passer ditt behov. En løsning som blirt både billigere og bedre enn leiebil og tradisjonelt innkjøp av egen bil.


Dersom du er lei av å måtte betale dyrt for å leie, så bare spør oss.
Send oss en melding, så tar vi en prat helt uforpliktende.