Betingelser for betaling og booking

  • Dersom man har fått en rabatt som følge av betaling ved booking ( Betaling ved booking ), så må betalingen skje innen 3 dager. dersom ikke betalit innen 3 DAGER, så gjelder vanlig pris automatisk.
  • Man kan betale både kort og VIPPS.
  • Vi har pr idag bare betaling ved booking( forskudd )
  • Helt ferske kunder kan bli bedt om å betale egenadel ved skade. Det vil isåfall bli opplyst i kontrakten, og eventuell manglende betaling vil bli inndrevet i Norge.


Avbestillinger:

Selv om vi har regler for avbestilling, så betyr ikke det at vi ikke kan fravike praksis.
Alle tilfeller er forskjellige, og vi vil selvsagt prøve å finne noe som fungere for både deg som kunde og oss som firma.

En booking av leiebil, er i utgangspunktet en bindende avtale. Om noe oppstår, så er det selvsagt kjedelig. Men ofte ikke vår feil. Det er da urimelig at vi skal svi for feil som vi ikke kan styre selv.
Du hadde nok ikke selv likt at noen trakk seg fra en avtale med deg.

Derfor er vår policy at du kan fritt avbestille  minst 6 uker før ankomst ( gjelder ikke punkt 3 og 4 under )

  1. Dersom en leie med betaling rett før ankomst eller betaling ved ankomst, avbestilles mindre enn 28 dager før ankomst, så faktureres dere for leiebilen i sin helhet. Unntaket er dersom vi enes om å overføre leie til framtidig leieforhold. Fristen er 6 uker i Jul, Påske, hlstferie og sommer ( 15 juni til 31 august )
  2. Dersom du har fått avvike fristen, og vi tar tapet, så vil du framover bli fakturert i forkant av leie.
  3. Dersom dere har fått en rabatt fordi dere velger betaling ved booking, så er bookingen ikke refunderbar.
  4. Dersom du har blitt bedt om å forhåndsbetale en bil, så er det fordi vi har måttet si nei til andre kunder som vil ha bil i samme tidsrom som deg. Vi refunderer da IKKE din innbetalte leie( vi kan ikke gå i tap fordi du har blokkert en bil for utleie til andre)
  5. Dersom du ikke har rett til å avbestille, så kan flytting av booking fram i tid løse problemet for oss begge. Dette kan vi vurdere .
  6. Bil bestilt i perioder med corona restriksjoner, kan ikke avbetilles. Det er bindende booking på dette. Rett og slett fordi vi ikke kan låse en bil til deg, så nei til andre kunder som vil reise, og deretter miste utleien når du likevel ikke reiser.

Vi er likevel kjent for å være fleksible og løsningsorienterte. Så vi finner nok på noe sammen som letter situasjonen for begge parter.
SPØR OSS OM VI KAN FINNE EN LØSNING :-)


Dere som kunde, kjenner oss godt.
Dersom vi kan løse noe, så løser vi det. Men noen ganger, må vi også tenke litt på firma vårt.


Vi er et lite selskap, og har masse kunder vi må si nei til når vi er fullbooket.  Derfor litt strenge regler for booking, betaling og avbestilling.